Moose Bar XXL

Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

MOOSE Bar brengt Anton aus Tirol naar het Sportpaleis

De MOOSE Bars draaien op volle toeren! Hasselt, Gent, Kortrijk, Mechelen en Leuven gaan elke week ‘loss’ op de vrolijkste en gekste après-skimuziek in de authentieke en hypergezellige MOOSE Bars. Het succes is zo groot dat de Hasseltse Club Versuz, de initiatiefnemer achter de vijf bars, voor een unieke uitdaging gaat: het organiseren van de grootste après-skiparty van het land. Hiervoor hebben ze hun oog laten vallen op niets kleiner dan het Antwerps Sportpaleis! De Oostenrijkse DJ Ötzi, de man achter dé après-skihit ‘Anton aus Tirol’, en de ‘happy-hardcore’ dj Paul Elstak maken alvast hun opwachting.

Zaterdag 16 februari wordt ’s lands grootste concertzaal omgetoverd tot ’s lands grootste après-skiparty met MOOSE Bar XXL. De ingrediënten blijven dezelfde als in de bars: aangepaste decoratie, vrolijke après-skimuziek, halve liters bier en schnaps geserveerd door jongens en meisjes gekleed in authentieke Lederhosen en Dirndls. Maar niet alleen het personeel, ook de bezoekers mogen zich helemaal laten gaan en in de authentieke Beiers/Oostenrijkse klederdracht opdagen, of waarom niet…in ski-outfit. Met maar liefst drie centrale bars op het middenplein en 150 lopende meter aan bars wordt het Sportpaleis een heuse ‘après-ski stube’. Net als bij de MOOSE Bars geldt ook voor deze XXL-editie maar één regel: hoe meer plezier, hoe beter!

DJ Ötzi en Paul Elstak bij de eerste bevestigde artiesten

Voor de muzikale invulling zorgen tal van MOOSE Bar-resident dj’s en live-optredens van nationale én internationale (ambiance)artiesten. Van die laatste maken de organisatoren alvast de komst van de Oostenrijkse DJ Ötzi en de Nederlandse DJ Paul Elstak bekend.

*DJ Ötzi* is de man achter de hit ‘Anton aus Tirol’. Uitgebracht in 1999, maar nog altijd het meest iconische après-skinummer aller tijden! In de jaren daarna volgden wereldwijde hits als ‘Hey Baby’ en ‘Ein Stern’. Deze laatste werd in België bekend door de versie van Christoff, die op zijn beurt een hit werd in de voor het programma Liefde voor Muziek herwerkte versie van Stan Van Samang.

*DJ Paul Elstak* is bekend voor zijn ‘happy-hardcore’. In 1995 en 1996 beheerste hij de Nederlandse en Belgische hitlijsten met nummers als ‘Luv U More’ en ‘Rainbow in the Sky’. In 2010 schreef hij de soundtrack voor de Nederlandse film ‘New Kids: Turbo!’ en in 2016 maakte hij een opmerkelijke comeback in de hitlijsten met het nummer ‘Kind van de Duivel’, dat hij maakte met Jebroer en Dr.Phunk.

De komende weken worden nog meer namen bekendgemaakt.

Bustransfers naar het Sportpaleis 

Wie het de avond zelf veilig wil houden, kan gebruikmaken van één van de bustransfers die worden ingelegd vanaf elke stad met een MOOSE Bar: Hasselt, Gent, Kortrijk, Mechelen en Leuven. De Moose bars in deze steden blijven die avond gesloten.

Kaarten kosten 39 euro.
Opgelet! Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.

Vanaf 20 personen is een korting van 5 euro per ticket voorzien.

VIP-ticket: 149 euro (VIP-parking per 2 tickets, aparte VIP-zone, hapjes en veel meer).

VIP: vanaf 8 personen kan een aparte VIP-tafel gereserveerd worden via info@moosebar.com.

Regular ticket inclusief bustransfer vanuit Kortrijk, Hasselt, Mechelen, Gent of Leuven: 59 euro.
De bussen vertrekken op elk van de hieronder vermelde locaties om 19 uur en vertrekken weer aan het Sportpaleis om 4 uur.

Opstapplaatsen (in de buurt zijn er autoparkeerplaatsen):

* Mechelen: Douaneplein 6, 2800 Mechelen (aan de MOOSE Bar)
* Leuven: parking Bodart, koning Boudewijnlaan, 3000 Leuven
* Gent: parking P+R Gentbrugge, Land van Rodelaan 9, 9050 Gent
* Kortrijk: President Kennedylaan 100, 8500 Kortrijk (aan de MOOSE Bar)
* Hasselt: Park H, Gouverneur Verwilghensingel 70, 3500 Hasselt (aan de MOOSE Bar)

De deuren openen om 19.30 uur en sluiten ’s ochtends om 5 uur.