Immer Wieder Sonntags Unterwegs

Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

‘Immer Wieder Sonntags’ is al 23 jaar een van de meest geliefde muziekprogramma’s op de Duitse televisie. Sinds 1995 komen de grote sterren van de Schlager- en Volksmusik iedere zondag in de zomermaanden LIVE om 10 uur ’s morgens bij vele miljoenen kijkers thuis op de buis wanneer presentator Stefan Mross zijn show opent met de bekende titelmelodie. Tel daar vervolgens het bekende geel-blauwe decor bij op, de bloemen, planten en het uitbundige publiek. Het is een opperbeste stimmung en heerlijke televisie.

In de wintermaanden en het vroege voorjaar kunnen de fans van ‘Immer Wieder Sonntags’ hun hart ophalen bij de tournee die jaarlijks meer dan 70 Duitse steden bezoekt: ‘Immer Wieder Sonntags Unterwegs’. Het is de succesvolste en langstlopende tournee van Duitsland en staat ieder jaar opnieuw garant voor uitverkochte zalen.

Na letterlijk een aantal jaren netwerken is het ons eindelijk gelukt. ‘Immer Wieder Sonntags Unterwegs’  komt op bezoek bij de Vlaamse fans  en Stefan Mross zelf brengt deze editie niet alleen het bekende ‘Immer Wieder Sonntags’ decor, maar ook geweldige artiesten mee.

Schlager-icoon Patrick Lindner viert zijn 30-jarig Bühnejubileum en wil dit graag met zijn Nederlandse fans vieren bij ‘Immer Wieder Sonntags Unterwegs’. Uit het Zillertal komen die Zillertaler Haderlumpen, ondertussen vaste gasten van de LIVE televisieshow en absolute stimmung-makers.

En wat dacht u van Andreas Hastreiter? Hij begon zijn carrière bij ‘Immer Wieder Sonntags’ toen hij na wekenlang optreden de titel ‘Musikantenkönig’ won. En natuurlijk neemt hij zijn steirische harmonika mee.

Anna-Carina Woitschack deed mee aan ‘Deutschland sucht das Supertalent’ (De Duitse variant van Idols) en gooide daar hoge ogen. Pas toen ze de Schlagermuziek koos brak ze definitief door. Tegenwoordig mag ze zich de partner noemen van Stefan Mross.

En oh ja…  zoals de LIVE uitzendingen van ‘Immer Wieder Sonntags’ steeds weer  vol verrassingen  zitten. Zo zal ook ‘Immer Wieder Sonntags Unterwegs’ méér dan verrassend  én een  feest der herkenning zijn. Het is een eenmalige kans om deze unieke en geliefde tournee dicht bij huis zelf mee te maken.